BINE AI VENIT IN MAGAZINUL NOSTRU

Comanda acum si iti realizam grafica albumului gratuit!

Colectia Classics

Elementul central care face din Colectia Classics cea mai iubita colectie este fotografia dreptunghiulara sau patrata acoperita sau nu cu plexyglas si asezata chiar in inima copertii principale a albumului. Gama de peste 150 de materiale pentru coperta impreuna cu vasta sa paleta de culori iti va oferi cu siguranta combinatia ideala. Pentru a completa imaginea albumului tau alege una din cele 3 tipuri de hartie foto si numarul de colaje care sa spuna povestea ta.
Comanda Acum

Colectia Elegant

Punctul forte al Colectiei Elegant il reprezinta coperta imprimata UV sau gravata la alegere cu logo-ul tau, diverse imagini sau text. Pentru un rezultat cat mai calitativ al printului trebuie sa tineti cont ca pe culorile deschise de imitatie de piele si piele se poate imprima UV color (grava) iar pe culorile inchise modelul imprimat trebuie sa aiba nuante de alb si gri (gravura este mai putin vizibila). Printul interior poate fi realizat pe cele 3 tipuri de hartie disponibile iar numarul de colaje poate oscila intre 10 si 35.

Comanda Acum

Colectia Ambition

Colectia Ambition se remarca prin insertia plexyglass care acopera 2/3 din suprafata copertii si banda magnetica personalizata (optionala contra cost) oferind astfel o nota aparte copertii albumului. In realizarea copertii puteti folosi oricare din cele peste 150 de materiale existe. Albumul poate contine intre 10 si 35 de colaje printate pe oricare dintre cele 3 tipuri de hartie disponibile: lustre, silk, si metalic.

Comanda Acum

Colectia Style

Adauga un plus de stil albumului tau alegand colectia Style! Elementul definitoriu al colectie este fotografia plasata central lateral dreapta si protejata de plexyglas, aceasta poate avea forma patrata, verticala sau orizontala in functie de forma albumului ales si de preferintele clientului. Fotografiile selectate pot fi impartite intr-un numar de 10 – 35 de colaje si printate pe oricare tip de hartie se doreste: lustre, silk, metalic. In functie de preferinta se poate opta pentru banda metalica aurie sau argintie personalizata.

Comanda Acum

Colectia Canvas

Elementul central care face din Colectia Clasic cea mai iubita colectie este fotografia dreptunghiulara sau patrata acoperita sau nu cu plexyglas si asezata chiar in inima copertii principale a albumului. Gama de peste 150 de materiale pentru coperta impreuna cu vasta sa paleta de culori iti va oferi cu siguranta combinatia ideala. Pentru a completa imaginea albumului tau alege una din cele 3 tipuri de hartie foto si numarul de colaje care sa spuna povestea ta.

Comanda Acum

Colectia Family

Colectia Family se adreseaza clientiilor care doresc sa ofere o amintire de neuitat familiei! Colectia include un numar de 3 albume si poate fi suplimentata cu un al 4lea pentru a oferi un cadou inedit atat parintilor spirituali cat ( album photobook 20×20 ) si parintilor biologici ( album photobook 10×10 ).

Comanda Acum

Colectia PhotoCover

Colectia PhotoCover, o colectie in care creativitatea ta preia initiativa! Coperta colectiei poate fi realizata fie folosind un carton de legatorie peste care se aplica fotografia laminata anterior pentru o rezistenta sporita in timp a acesteia, fie coperta albumului va avea aceeasi grosime ca si colajul insa va fi lamitata suplimentar pentru a oferi o mai buna rezistenta in timp.. Colajele din interiorul acestui album pot fi printate pe oricare din cele 3 tipuri de hartie si pastreaza aceelasi standard privind numarul de colaje 10-35.

Comanda Acum
descopera noutatile

Colaboram cu echipa PhotobookPitesti.ro de mai bine de 5 ani, grafica gratuita albumelor comandate este cu adevarat un plus.

Paula O.
www,aminitiricolorate.ro

O colaborare frumoasa ! Echipa PhotobookPitesti este foarte receptiva reusind impreuna cu acestia sa oferim si altor persoane decat fotografilor profesionisti produsele lor.

AmintiriColorate.ro

Recomand serviciile PhotobookPitesti.ro sunt oameni faini.

Vali T.

Parintii mei au fost au fost impresionati de albumul primit cadou. Voi reveni cu siguranta!

Ioana
PROGRAM DE LUCRU

L U N I – V I N E R I

09:00 ~ 17.00

S A M B A T A – D U M I N I C A

INCHIS