general

     Photobook-urile noastre vin in intampinarea cautarilor dumneavoastra pentru cadoul perfect. Photobook Pitesti ofera albume pentru nunti, botezuri, zile de nastere sau orice alt eveniment special pentru dumneavoastra. Echipa noastra va gasi cele mai bune solutii de machetare si procesare a photobook-ului dumneavoastra, solutie care o veti putea accesa direct de pe site-ul nostru folosind protejat printr-o parola unica pentru fiecare eveniment. De asemenea grafica pentru album poate fi realizata de catre dumneavoastra conform instructiunilor furnizate de catre echipa noastra. Photobook-urile noastre sunt realizate cu utilaje profesionale pe hartie lucioasa/mata, raster sau metalica fiind disponibile intr-o varietate de dimensiuni si tipuri de coperti.servicii-photobook     Copertile albumelor photobook-urilor pot fi din piele, imitatie de piele, canvas si foto iar in functie de varianta aleasa se pot personaliza cu coltare metalice, cotoare cu nervuri, cusaturi, embosate folio, gravate laser etc.
Colturile colajelor si copertei pot fi rotunjite, cartonul de legatura poate fi de 250 g sau 320 g astfel photobook-urile realizate vor satisface si cele mai exigente persoane. Paginile albumului nu se vor curba asa cum se intampla la fotocarti !
servicii-2-photobook

     Carcase de DVD pot avea interior din catifea neagra sau din carton. In ceea ce priveste coperta acestora ea poate fi realizata din piele, imitatie de piele sau foto. Realizam carcase pentru 1 pana la 8 dvd-uri cele cu 1, 3 si 6 putand beneficia de passepartout.

     Pentru a mai buna pastrare a photobook-urilor dumneavoastra va punem la dispozitie cutii elegante cu coperta exterioara realizata din piele, imitatie de piele, panza sau foto. Cutiile noastre sunt personalizabile pana in cel mai mic detaliu astfel la interior puteti alege intre catifea si panza, iar la exterior in cazul copertilor de piele, imitatie sau panza se pot personaliza cu numele mirilor sau logo-ul dumneavoastra. Photobook-urile noastre pot beneficia de asemenea de huse din catifea realizate in diverse culori. Oferim gratuit cutie de panza pentru photobook-uri incepand cu marimea 20×60, aceasta cutie este disponibila in diverse culori.

     Realizam tablouri de mari dimensiuni pe Canvas Symbio Bumbac de 360g / m² si Canvas Art Matt Sintetic / Poliester de 200g / m². Tablourile realizate vin pe cadru de lemn impreuna cu agatatoare si pot fi realizate de asemenea din hartie mata sau lucioasa cu sau fara caserare. Hartia fotografica folosita este HP Everyday Pigment Ink Satin Photo Paper 235 g / m² sau Graphic media glossy, 235g / m².

servicii-3-photobookStudio Foto | Printare Fotografii | Photobook | Fotocarte | Studio Foto Pitesti | Printare Fotografii Pitesti | Cadouri Personalizate | Cadouri personalizate Pitesti