[ux_banner height=”272px” bg=”165″ bg_color=”rgb(255,255,255)” bg_pos=”70% 68%”] [text_box width=”42″ width__sm=”60″ scale=”91″ padding=”18px 30px 30px 30px” animate=”fadeInLeft” position_x=”5″ position_y=”50″ bg=”rgba(0, 0, 0, 0.53)” depth=”3″]

Informatii utile

[/text_box] [/ux_banner] [gap]

Cum lansez o comanda?

Comenzile se pot realiza in prezent prin intermediului unui site de transfer fisiere precum MyAirBridge.com, WeTransfer.com, ataseaza colajele si trimite-le pe adresa noastra de mail impreuna cu informatiile necesare realizarii acestuia.

Ce informatii trebuie mentionate cand lansez o comanda?

Colajele trebuie numerotate in ordine crescator 001,002,003…etc si sa respecte dimensiunile corecte ale acestora. Pentru o realizare cat mai corecta a colajelor recomandam descarcarea template-urilor atasate mai jos –  o margine de siguranta de 5mm este recomandata pentru a evita. De asemenea comanda trebuie sa contina toate elementele necesare personalizarii albumului: tipul hartiei si al copertei, dimensiunea albumului etc pentru acestea aveti disponibil Formularul de Comanda. Profilele de culoare ale monitoarelor difera de la model la model va recomandam calibrarea monitorului pentru o reproducere cat mai fidela a culorilor.

Cum se realizeaza plata si livrarea albumelor?

Livrarea produselor noastre se realizeaza fie prin curierar rapid fie prin intermediul punctelor de ridicare a albumelor. Livrarea prin curierat rapid se va realiza contra cost acesta variaza in functie de numarul de kg / colet, ridicarea din locatii partenere nu aduce costuri suplimentare.
Plata produselor se poate realiza prin transfer bancar in contul nostru, ramburs la ridicarea coletului de la curierat sau cash in locatiile partenere. Recomandam plata in contul bancar sau in locatii partenere pentru a evita costurile suplimentare percepute de firmele de curierat.
In prezent avem urmatoarele locatii partenere:
D&A FOTO DESIGN STUDIO – PIATA VASILE MILEA, BL. MOBILUX PARTER ( https://www.facebook.com/CadouriSiPozeUnicat )
FLOWER POWER TOP ART – CALEA CRAIOVEI, STATIE NEGOIU.

Care este termenul de livrare al produselor?

Termenul de livrare al produselor este de 3-7 zile lucratoare, exista perioade in care volumul lucrarilor poate genera timpi suplimentari pentru livrare. Aceste informatii vor fi comunicate in momentul preluarii comenzi.

[gap]

Template-uri

Pentru o mai usoara si corecta realizare a graficii colajelor si copertiilor albumelor va punem la dispozitie o serie de template-uri.

[row] [col span=”3″ span__sm=”6″] [featured_box img=”1305″ pos=”center” title=”template – colaje albume”]

Descarca template-urile pentru realizarea corecta a colajelor. Colaje albumelor se realizeaza la 300 dpi px/inch, spatiu de culoare RGB, format Jpg, Tiff, Psd.

[/featured_box] [/col] [col span=”3″ span__sm=”6″] [featured_box img=”1304″ pos=”center” title=”template photocover soft” link=”https://drive.google.com/drive/folders/1vUV2sCySW1npSEiz47DejDvIdeiViX_A?usp=sharing”]

Descarca template-urile pentru realizarea copertilor PhotoCover Soft. Copertiile Soft sunt coperti laminate din acelasi material ca si cel al colajelor.

[/featured_box] [/col] [col span=”3″ span__sm=”6″] [featured_box img=”1304″ pos=”center” title=”template photocover hard” link=”https://drive.google.com/drive/folders/1TfXEMB4kZ3WaqCcNZpiAd2wxnOia-NqJ?usp=sharing”]

Descarca template-urile pentru realizarea copertilor PhotoCover Hard. Copertiile Hard sunt coperti intarite suplimentar pentru o rezistenta mai mare.

[/featured_box] [/col] [col span=”3″ span__sm=”6″] [featured_box img=”1303″ pos=”center” title=”formular comanda albume”]

Foloseste formularul pentru trimiterea albumelor prin WeTransfer sau MyAirBridge . Acest formular ajuta la evitarea greselilor in productia albumelor.

[/featured_box] [/col] [/row] [gap] [accordion] [accordion-item title=”Termeni si conditii”]

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, următorul înțeles:

SITE – domeniul www.photobookpitesti.ro

PRESTATOR – SC. D&A FOTO DESIGN STUDIO SRL, J03/147/2017, 36995380.

UTILIZATOR – orice persoană fizică cu vârsta peste 18 ani sau persoană juridcă care are calitatea de fotograf și care își face Cont pe Site; verificarea calității de fotograf se realizează la momentul primirii cererii de creare a Contului, de către angajații PhotobookPitesti.ro, prin verificarea portofoliului de clienți pus la dispoziție de solicitantul contului, decizia validării și / sau a respingerii cererii de creare cont aparținând în totalitate reprezentanților PhotobookPitesti.ro;

CLIENT – orice Utilizator care a plasat o Comandă;

CONT – sectiunea din Site formată dintr-o adresa de e-mail și o parolă care permite Utilizatorului transmiterea Comenzii și care conține informatii despre Utilizator / Client și istoricul Clientului în Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Produse etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.

COMANDA – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Prestator si Client prin care Clientul transmite Prestatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Produse de pe Site;

PRODUSE – orice material fotografic sau oricare ale produse listate pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Prestator Clientului ca urmare a Contractului incheiat.

CONTRACT – reprezinta o Comandă plasată de Client, confirmată și acceptată de către Prestator căreia i se aplică prezentul Document.

DOCUMENT – prezentele Termeni și Condiții

NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS), cu privire la Produsele și/sau promoțiile desfășurate de către Prestator într-o anumită perioadă.

UTILIZARE ABUZIVĂ – reprezintă utilizarea Site-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii Prestatorului sau societăților afiliate acestuia.

CONȚINUT are următoarea definiție:

toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

conținutul oricărui mesaj/ofertă trimis/ă Utilizatorilor prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele acestora, practicate de PhotobookPitesti.ro sau de către un partener contractual al acestuia, într-o anumită perioadă;

date referitoare la PhotobookPitesti.ro.

Utilizatorii / Clienții acestui Site sunt rugați să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare următoare.

2. DISPOZIȚII GENERALE

2.1. Prin crearea paginii www.photobookpitesti.ro, Prestatorul are ca scop informarea Clienților / Utilizatorilor cu privire la serviciile și produsele oferite. Accesarea și utilizarea Site-ului de către Utilizatori este condiționată de respectarea, de către aceștia, a prezentului Document și a prevederilor legale aplicabile. Folosirea în orice mod, accesarea, vizitarea și/sau vizualizarea Conținutului Site-ului, respectiv transmiterea de Comenzi pe Site, implică aderarea Utilizatorului la acești ”Termeni și Condiții”, cu excepția cazului în care Utilizatorul va fi fost informat că, pentru conținutul respectiv, se aplică condiții de utilizare distincte.

2.2. Utilizatorul este unic răspunzător pentru toate activitățile care decurg din folosirea Site-ului/Conținutului acestuia. Utilizatorul va răspunde pentru încălcarea prezentului Document și utilizarea Site-ului cu nerespectarea acestuia, pentru încălcarea drepturilor PhotobookPitesti.ro și pentru orice daune provocate Site-ului, Conținutului acestuia, societății D&A FOTO DESIGN STUDIO SRL. sau oricărui colaborator sau partener contractual al acesteia, indiferent de natura daunelor astfel produse, fiind obligat la acoperirea întregului prejudiciu astfel produs. În cazul în care Prestatorul descoperă neregularități și/sau încălcări de orice fel a prevederilor din prezentul Document care conduc la prejudicierea sau perturbarea în orice fel a activității Societății, PhotobookPitesti.ro își rezervă dreptul, la libera sa alegere, de a anula, limita, restricționa, suspenda sau bloca accesul Utilizatorului la Conținut. În acest caz, Utilizatorul se poate adresa Prestatorului, la datele de contact indicate pe Site, pentru a primi justificările necesare în legătură cu măsurile adoptate în sensul prezentului articol și data de la care acestea au fost sau vor fi aplicate. 

2.3. Utilizatorul își poate revoca acordul cu privire la conținutul prezentului Document oricând va considera de cuviință, prin contactarea societății D&A FOTO DESIGN STUDIO. la datele de contact indicate pe Site sau prin exprimarea intenției de revocare prin intermediul opțiunilor existente pe Site sau în cuprinsul mesajelor primite de către Utilizator, destinate special acestui scop.

2.4. Acest Site este adresat doar Utilizatorilor/Clienților persoane fizice cu varsta minimă de 18 ani, cărora nu le-a fost interzis accesul pe Site, indiferent de motivul care a stat la baza respectivei interdicții. Prin transmiterea unei Comenzi, Clientul confirmă că a citit și a acceptat Termenii și Condițiile și că îndeplinește condițiile pentru formularea respectivei Comenzi.

3. PLASAREA COMENZILOR

3.1. Comanda se transmite pe cale electronică, prin intermediului Site-ului, unde Utilizatorul trebuie să fie înregistrat și să dețină un Cont valid.

3.2. Fiecare Comanda trebuie să conțină datele de identificare, facturare și livrare ale Clientului. Acestea se vor prelua automat din datele comunicate la crearea Contului. Clientul isi asuma aceasta prevedere si se obliga ca, în cazul în care apar modificări ale datelor mentionate la inregistrare, sa le comunice Prestatorului, la momentul plasarii Comenzilor.

3.3. Comanda trebuie să conțină elementele digitale necesare personalizării Produselor comandate de Client, respectiv imagini și colaje cu imagini fotografice digitale, texte și grafice precum și un set complet de opțiuni de prelucrare, tiparire, legare, copertare și accesorizare, selectate exclusiv din oferta Prestatorului.

3.4. Confirmarea de primire a Comenzii, care conține validarea Comenzii, prețul final al Produselor aferente respectivei Comenzi și termenele de execuție ale Produselor comandate, semnifică acceptarea de către Prestator a Comenzii.

3.5. Data la care este transmisă confirmarea de primire a Comenzii de către Prestator către Client se consideră data Comenzii iar Contractul se va considera încheiat la momentul confirmării acceptării Comenzii de către Prestator.

3.6. Prin finalizarea Comenzii, Clientul confirmă că toate datele furnizate de acesta, necesare executării Comenzii, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii și își exprimă acordul cu privire la posibilitatea Prestatorului de a-l contacta, prin orice mijloc disponibil/agreat de către Vânzător, în orice situație în care acesta va considera că este necesară contactarea Clientului în vederea executării contractului intervenit între Preatator și Client.

4. TERMENE DE EXECUȚIE ȘI MODALITĂȚI DE LIVRARE

4.1. Durata executării fiecărei Comenzi în parte se stabilește de catre Prestator, în funcție de complexitatea acesteia și de volumul de comenzi aflate în lucru în perioada în care se face solicitarea. Executarea Comenzii începe din momentul transmiterii de catre Prestator a confirmarii de primire a Comenzii.

4.2. Prestatorul va comunica Clientului, momentul finalizării execuției Produselor, iar Clientul poate opta între predarea acestor Produse la sediul Prestatorului sau livrarea acestora Produse prin curier (costurile aferente livrării Produselor prin curier vor fi suportate de către Client). Opțiune Clientului referitoare la modalitatea de livrare a Produselor va fi transmisă Prestatorului in termen de cel mult 1 zi lucratoare de la momentul finalizarii executiei Produselor.

4.3. Comanda se considera a fi finalizată în momentul în care Prestatorul a comunicat către Client finalizarea execuției Produselor comandate, indiferent de optiunea de livrare aleasa de Client.

4.4. In cazul in care Clientul optează pentru livrarea Produselor prin curier, Prestatorul va comunica acestuia momentul predarii Produselor catre societatea care asigura livrarea. Prestatorul nu-și asumă nici o responsabilitate pentru durata prestației societatii de curierat.

5. PREȚUL PRODUSELOR, TERMENE ȘI MODALITĂȚI DE PLATĂ

5.1. Prețul de execuție al fiecărei Comenzi în parte se generează automat pe Site pe masura adăugării de către Client a opțiunilor de execuție selectate, este afisat anterior plasării Comenzii astfel încât este însușit de Client prin plasarea Comenzii și se validează de către Prestator prin confirmarea de primire a Comenzii.

5.2. Prețul de execuție al fiecărei Comenzi în parte se calculează pe baza prețurilor tarifare unitare pentru fiecare element (opțiune) din oferta Prestatorului care sunt asumate de catre Client la momentul plasarii Comenzii.

5.3. În cazul în care Clientul adaugă la Comandă opțiuni care nu se regăsesc în oferta generală a Prestatorului, dar sunt acceptate în execuție de catre Prestator, prețul unitar al opțiunilor respective, precum și, prețul final al Comenzii vor fi comunicate de catre Prestator prin confirmare ulterioara. In acest caz, data Comenzii, respectiv data încheierii Contractului va fi data la care Clientul confirma pretul unitar al opțiunilor respective, precum și, prețul final al Comenzii.

5.4. Plata Produselor comandate se va realiza de catre Client astfel:

i. prin transfer bancar / depunere de numerar în contul Prestatorului, in termen de cel mult 3 zile lucratoare de la data la care Prestatorul a comunicat Clientului finalizarea Comenzii, caz în care predarea/livrarea Produselor comandate va fi condiționată de creditarea contului Prestatorului cu sumele aferente.

ii. prin ramburs, plata Produselor realizandu-se în numerar la curier în momentul preluării Produselor comandate de la acesta, cu asumarea de către Client a costurilor adiționale aferente serviciului prestat de societatea de curierat.

5.5. Pentru prima Comanda trimisă de către Client către Prestator, respectiv, pentru prima Comandă trimisa după o perioadă pasivă de 1 (unu) an calendaristic de la ultima Comandă, Prestatorul își rezervă dreptul de a solicita efectuarea plății Produselor comandate în avans, prin transfer bancar / depunere de numerar în contul Prestatorului, iar executarea Comenzii va avea urmatorul curs:

i. Punerea în executare a Comenzii va fi suspendată până creditarea contului Prestatorului cu suma aferente contravalorii Comenzii. În caz de plata, se va da curs executării Comenzii, data încasării efective a contravalorii acesteia fiind și data de începere a execuției Produselor comandate. Pentru evitarea oricaror interpretari, aceasta situatie este o derogare de la prevederile articolelor 3.5 si 4.1. de mai sus.

ii. Prestatorul va transmite Clientului factura aferenta Produselor comandate în cel mult 3 zile lucrătoare de la transmiterea confirmarii Comenzii.

iii. Clientul va achita factura transmisă de Prestator în cel mult 5 zile lucrătoare de la emiterea acesteia și va comunica prin e-mail dovada plății către Prestator. În caz de neplata ori daca Clientul nu transmite Prestatorului dovada de plată in termenul specificat, Prestatorul va anula Comanda.

iv. Regulile mentionate mai sus se aplica si în situația în care valoarea cumulată a comenzilor în lucru de la Client depășește valoarea de 3.000 Ron, cu mentiunea ca aceste reguli se vor aplica tuturor comenzilor in lucru de la Client, indiferent de stadiul de executie al acestora.

6. SOLUȚIONAREA RECLAMAȚIILOR

6.1. Prestatorul se obligă să înlocuiască, la termene similare livrării iniţiale, pe cheltuiala sa, incluzând şi costurile livrării, acele materiale fotografice care prezintă deteriorări la momentul primirii de catre Client, cu condiţia ca acesta să notifice Prestatorului situaţia constatată în cel mult 2 zile lucratoare de la intrarea în posesia Produselor şi, la cererea Prestatorului, să returneze, pe cheltuiala Prestatorului, Produsele deteriorate. Aceasta prevedere se aplica in cazul in care Clientul a optat pentru livrarea Produselor prin serviciul de curierat. Cu toate acestea, Clientul se obliga sa verifice starea ambalajelor Produselor livrate de curier si sa nu le receptioneze in cazul in care ambalajele sunt deteriorate. In cazul in care Clientul a optat pentru ridicarea Produselor comandate de la sediul Prestatorului, acesta are obligatia de a verifica starea Produselor la momentul primirii, oricare reclamatii ulterioare referitoare la starea Produselor nefiind luate in considerare.

6.2. Sesizările cu privire la calitatea, respectiv, deteriorarea Produselor vor fi transmise către Prestator pe căile de comunicare puse la dispoziția Clientului conform acestui Document și pe Site, în conformitate cu programul de lucru al Prestatorului afișat la punctul de lucru al acestuia.

7. DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE PRESTATORULUI

Drepturile și obligaţiile Prestatorului reies din cuprinsul întregului Document, prin respectarea fiecărei clauze contractuale, cum ar fi de exemplu, dar nu limitativ:

7.1. Prestatorul va furniza serviciile aferente Comenzilor cu profesionalism și promptitudine.

7.2. Prestatorul va afisa pretul pentru fiecare Produs/optiune de executie in timp real la momentul configurarii Comenzii pe Site.

7.3. Prestatorul va respecta opțiunile de execuție așa cum au fost solicitate în Comandă de către Client.

7.4. Prestatorul va respecta termenul de execuție și prețul final al Produselor comandate conform celor stipulate în confirmarea de primire a Comenzii.

7.5. Prestatorul va informa Clientul despre toate aspectele care ar putea periclita calitatea Produselor comandate (calitatea și conformitatea imaginilor, colajelor și elementelor de grafica respectiv corectitudinea textelor trimise) in masura in care le identifica și va solicita acestuia modificarea Comenzii în consecința. Costurile adiționale rezultate vor fi suportate de către Client, iar termenele de executie initial comunicate Clientului incep sa curga de la data la care Clientul a modificat Comanda conform observatiilor Prestatorului. Pentru evitarea oricaror interpretari, Clientul isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea textelor transmise / conformitatea colajelor si a elementelor de grafica, Prestatorul neputand fi tinut raspunzator pentru verificarea / corectarea / informarea Clientului in legatura cu acestea.

7.6. Prestatorul va solicita modificari ale unor elemente ale Comenzii ori prelungirea termenului de execuție, în oricare moment la execuției, atunci când din motive independente de voința Prestatorului (cum ar fi, dar fără a se limita la: întârzieri / discontinuitatea furnizării unor consumabile din partea furnizorilor de materiale și consumabile, defecțiuni ale unor utilaje folosite în prestarea serviciului, inoperabilitatea punctului de lucru – lipsa curent, apa, gaz) nu poate executa complet sau la timp Produsele comandate de Client. În astfel de cazuri, Prestatorul va respecta dreptul Clientului de a opta pentru anularea Comenzii fără costuri ori daune interese.

7.7. Prestatorul va încasa contravaloarea Produselor comandate de către Client, integral, în termenul și în conformitate cu specificațiile din prezentul Document și din Comandă.

7.8. Prestatorul are dreptul de a rezilia Contractul și de a solicita Clientului acoperierea întregului prejudiciu suferit de Prestator în cazul în care Clientul nu achită contravaloarea Produselor comandate în termen de cel cel mult 30 de zile lucratoare de la data la care Prestatorul a comunicat Clientului finalizarea Comenzii. Pentru evitarea oricăror interpretări, prevederile de mai sus se aplică atât în situația în care Clientul a optat pentru livrarea Produselor prin ridicare personala de la sediul Prestatorului cât și în cazul în care a ales ca livrarea Produselor să se realizeze prin intermediul societăților de curierat. În acest din urmă caz, termenul de 30 de zile lucrătoare se va considera că a fost împlinit dacă în interiorul lui, societatea de curierat nu a putut realiza livrarea Produselor comandate din culpa Clientului (nu a putut fi contactat de către firma de curierat, nu a fost gasit la adresa de livrare, etc.)

8. DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE CLIENTULUI

Drepturile și obligaţiile Clientului reies din cuprinsul întregului Document, prin respectarea fiecărei clauze contractuale, cum ar fi de exemplu, dar nu limitativ:

8.1. Clientul se obligă să cunoască standardele tehnice în procesarea materialelor digitale în vederea tipăririi (printării) și să pregătească imaginile fotografice, colajele de imagini fotografice, textele și graficele trimise către Prestator, în vederea personalizării Produselor comandate, în conformitate cu standardele tehnice aplicabile solicitării.

8.2. Clientul se obligă să specifice în Comandă, clar și neinterpretativ, toate elementele (opțiunile) necesare executării Comenzii.

8.3. Clientul poate solicita anularea sau modificarea Comenzii fără costuri suplimentare numai pana la momentul transmiterii de catre Prestator a confirmarii de primire a Comenzii. Dupa acest moment, Clientul va putea solicita anularea sau modificarea Comenzii numai cu condiția asumării costurilor suplimentare generate de operatiunile deja efectuate ori în curs de efectuare, respectiv, a contravalorii Produselor finalizate, urmând ca prevederile Contractului să se aplice până la momentul în care costurile generate de Comanda anulată au fost integral acoperite de Client. Modificarea Comenzii poate implica modificarea termenului de execuție și al prețului final.

8.4. Clientul are dreptul să fie informat în timp util cu privire la orice aspect, constatat de Prestator, care impactează asupra calitatii Produselor comandate, precum și cu privire la propuneri de modificări ale opținilor specificate, întârzieri în execuția Comenzii, respectiv, modificări ale prețului final al acesteia.

8.5. Clientul are dreptul să primeasca Produsele comandate, conform termenelor stabilite în prezentul Document și / sau în confirmarea de primire a Comenzii.

8.6. Clientul va plăti pentru Produsele realizate de căter Prestator conform tarifului și termenului stabilit în prezentul Document și / sau în confirmarea de primire a Comenzii.

9. DREPTUL DE RETRAGERE

9.1. Produsele realizate conform Comenzilor Clientului intră în categoria produselor personalizate în mod clar şi nu pot face obiectul dreptului de retragere reglementat de articolele 9 – 15 din Ordonanța de Urgență nr. 34 / 2014 privind privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, excepția fiind reglementată de articolul16 punctul c) din Ordonanța de Urgență menționată mai sus.

10. RĂSPUNDEREA CONTRACTUALĂ

10.1. În situaţiile în care o parte îşi execută cu întârziere obligaţiile asumate, va plăti celeilalte părţi penalităţi de întârziere de 0.1% pe zi de întârziere din valoarea Comenzii. Cuantumul penalităţilor nu poate depăşi valoarea asupra cărora sunt datorate.

11. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal ale Utilizatorilor / Clienților vor fi prelucrate de către Prestator pentru scopurile și în baza temeiurilor menționate în cuprinsul Politicii de confidențialitate disponibilă pe Site.

12. DREPTURI DE AUTOR

12.1. Conţinutul, astfel cum este definit în preambul, incluzând dar fără a se limita la texte, logo-uri, simboluri comerciale, imagini statice sau dinamice, conţinut multimedia, programe, scripturi și orice alte date prezentate pe Site este proprietatea exclusivă a societății D&A FOTO DESIGN STUDIO SRL. și este protejat în conformitate cu prevederile Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe.

12.2. Copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terţe părţi, modificarea sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui conţinut în orice alt context decât cel original intenţionat de D&A FOTO DESIGN STUDIO, includerea oricărui conţinut în afara Site-ului, îndepărtarea semnelor care semnifică dreptul de autor al D&A FOTO DESIGN STUDIO asupra Conţinutului precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea Conţinutului, fără acordul expres scris al societății D&A FOTO DESIGN STUDIO reprezintă o încălcare a drepturilor de autor ale societății D&A FOTO DESIGN STUDIO și va da dreptul acesteia la obligarea persoanelor în culpă la plata de despăgubiri, precum și la acoperirea întregului prejudiciu produs Societății.

 

13. DISPOZIȚII FINALE

13.1. În limita prevederilor din prezentul Document – Termeni și Condiții, societatea D&A FOTO DESIGN STUDIO nu va putea fi trasă la răspundere pentru eventualele erori apărute pe Site, indiferent de cauză, inclusiv dar fără a se limita la modificări, setări, etc., care nu sunt făcute de către administratorul Site-ului. Societatea nu răspunde pentru prejudiciile produse ca urmare a nefuncționării integrale sau parțiale a Site-ului, nici pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe Site. Totodată, Societatea nu va răspunde de conținutul și/sau calitatea altor website-uri la care se poate ajunge prin diverse legături cu Site-ul Societății. Pentru respectivele website-uri răspunderea integrală va reveni deținătorilor website-urilor respective.

13.2. Prezentul Document, conţinutul acestuia, Site-ul și Comanda transmisă de Client precum şi orice conflict care ar putea apărea între Utilizator / Client și D&A FOTO DESIGN STUDIO vor fi interpretate în conformitate cu legislaţia din România. Toate disputele vor fi soluţionate mai întâi pe cale amiabilă, de comun acord. Dacă aceasta nu va fi posibil, conflictul va fi soluţionat de către instanţa competentă de la sediul societății D&A FOTO DESIGN STUDIO.

13.3. În cazul în care orice dispoziţie de mai sus este declarată nulă sau inaplicabilă de către o instanţă, un tribunal arbitral sau de orice altă autoritate competentă, dispoziţia nulă sau inaplicabilă va fi eliminată din Document, celelalte dispoziţii urmând a rămâne în vigoare.

13.4. D&A FOTO DESIGN STUDIO își rezervă dreptul de a modifica în mod unilateral Site-ul/structura acestuia și/sau Conținutul, oricând va considera de cuviință, fără notificarea și/sau acordul prealabil al Utilizatorului / Clientului, precum și de a introduce bannere publicitare de orice natură și/sau legături pe oricare pagină a Site-ului, cu respectarea legislației în vigoare.

 

[/accordion-item] [accordion-item title=”Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal”]

PhotobookPitesti.ro cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate (clienti, potentiali clienti, consumatori, potentiali consumatori si utilizatori ai website-ului www.photobookpitesti.ro) in cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.

Va rugam sa parcurgeti aceasta Politica si sa ne adresati orice solicitare de detalii la datele de contact mentionate mai jos.

Totodata, aceasta Politica promovata de PhotobookPitesti.ro are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate in scopul accesarii website-ului, dispozitive de tip smartphone, tableta, televizor. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora (expuse in acest document din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal, din punct de vedere al informatiilor confidentiale, drepturi de autor, etc.), va rugam sa nu utilizati site-ul www.photobookpitesti.ro.

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,  PhotobookPitesti.ro administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, in contextul vizitarii site-ului si achizitionarii produselor PhotobookPitesti.ro

a) In cazul vizitarii site-ului: prin bifarea in formularul de contact (https://www.photobookpitesti.ro/contact) a faptului ca sunteti de acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter pesonal sau dupa caz, prin continuarea utilizarii site-ului si serviciilor noastre ulterior parcurgerii aceste Politici, sunteţi de acord cu aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal si sunteti de acord sa intrati in baza de date PhotobookPitesti.ro;

b) In cazul solicitarilor/reclamatiilor/comenzilor pe e-mail, conform legislatiei in vigoare suntem obligati sa va solicitam acordul scris si semnat cu privire la Politica de prelucrare a datelor cu caracter persoanal. Daca nu primim acordul dvs nu va vom putea solutiona cerintele din e-mail.

c) In cazul solicitarilor/reclamatiilor si/sau comenzilor telefonice, vom putea solutiona cerintele doar daca apelul va fi inregistrat si acest lucru este posibil doar atunci cand auziti mesajul automat de la inceputul convorbirii care va va informa ca apelul este inregistrat. In caz contrar toate solicitarile/comenzile/reclamatiile vor fi transmise pe e-mail si vor fi solutionate doar daca am primit acordul dvs semnat cu privire la Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

1. Scopurile pentru care colectam si prelucram datele dvs. cu caracter personal
PhotobookPitesti.ro colecteaza si prelucreaza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
1. Administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site- ul www.photobookpitesti.ro.
2. Activitati comerciale de vanzari, cuprinzand realizare, administrare si dezvoltare vanzari, inclusiv vanzari online pe website-ul www.photobookpitesti.ro, administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata, facturarea si expedierea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si/sau serviciie achizitionate.
3. Reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a produselor si serviciilor PhotobookPitesti.ro, desfasurarea companiilor promotionale, transmiterea de newslettere (buletine informative), transmitea ofertei PhotobookPitesti.ro, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorului.
4. Activitati de post vanzari, cuprinzand servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor / clientilor privind evaluarea produselor si serviciilor oferite (inclusiv evaluarea produselor pe website-ul PhotobookPitesti.ro) imbunatatirea calitatii serviciilor produselor comercializate prin activitatea desfasurata in cadrul unui apel telefonic; efectuarea de reparatii si inlocuiri de produse.
5. In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare.

2. Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram
Pentru realizarea scopurilor de mai sus prelucram urmatoarele categorii de date cu caracter personal:
1. Administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site- ul www.photobookpitesti.ro.
– nume, prenume, oras (domiciliu/resedinta), e-mail, numar de telefon, identificare electronica (adresa Facebook, website), fotografii de la evenimente private sau publice, pseudonim;
2. Pentru activitati comerciale de vanzari, cuprinzand realizare, administrare si dezvoltare vanzari, inclusiv vanzari online pe website-ul www.photobookpitesti.ro, administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata, facturarea si expedierea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si/sau serviciie achizitionate.
– Nume, prenume, CNP, Serie si numar de buletin, adresa din buletin, adresa de corespondenta, e-mail, numar de telefon, identificare electronica (adresa Facebook, website), fotografii de la evenimente private sau publice, pseudonim;
3. Pentru reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a produselor si serviciilor PhotobookPitesti.ro, desfasurarea companiilor promotionale, transmiterea de newslettere (buletine informative), transmitea ofertei PhotobookPitesti.ro, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorului.
– nume si prenume, oras (domiciliu/redesinta), telefon, e-mail, pseudonim, obisnuinte/preferinte/comportament.
– in plus, PhotobookPitesti.ro prelucreaza date constand in codul numeric personal si seria si numarul actului de identitate strict pentru identificarea castigatorilor campaniilor promotionale si pentru conformarea cu cerintele legislatiei fiscale.
– De asemenea, unele din aceste date sunt necesare ca indentificator unic al persoanei in functie de tipul concursului/promotiei la care participa.
4. Pentru activitati de post vanzari, cuprinzand servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor / clientilor privind evaluarea produselor si serviciilor oferite (inclusiv evaluarea produselor pe website-ul PhotobookPitesti.ro) imbunatatirea calitatii serviciilor produselor comercializate prin activitatea desfasurata in cadrul unui apel telefonic; efectuarea de reparatii si inlocuiri de produse:
– nume si prenume, telefon, e-mail, oras (domiciliu/resedinta), obisnuinte/preferinte/comportament, alte date care rezulta din evaluarea produselor de catre clienti.
5. In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare: stocarea de date cu caracter personal mentionate la scopurile de mai sus, in vederea mentinerii evidentelor legate de activitatile desfasurate, pentru protejarea drepturilor in justitie si exercitarea altor drepturi conform legii si contractelor incheiate, indeplinirea eventualelor cerinte de arhivare, in acord cu dispozitiile legale.

Datele cu caracter personal care beneficiaza de un regim special de protectie cum ar fi codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, vor fi colectate si prelucrate in conditii limitative si in concordanta cu dispozitiile legale pentru asigurarea respectarii regulilor aplicabile in domeniul protectiei datelor cu privire la acestea.

Furnizarea datelor cu caracter personal este necesara pentru ca PhotobookPitesti.ro sa emita facturi pe baza comenzilor lansate pe mail sau pe site. Un refuz din partea dvs. de a ne furniza aceste date ar putea atrage imposibilitatea din partea PhotobookPitesti.ro de a va furniza respectivele produse si servicii.

3. Cui dezvaluim datele dvs. cu caracter personal
In vederea realizarii unuia sau mai multor scopuri din cele mentionate mai sus, PhotobookPitesti.ro poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:
– partenerilor contractuali ai PhotobookPitesti.ro (cum este cazul companiilor cu care PhotobookPitesti.ro se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre), furnizori de servicii (de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii), inclusiv entitati care asista PhotobookPitesti.ro in prelucrarea de date in calitate de imputerniciti, asiguratori, autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate precum si dvs. ca persoana vizata in contextul exercitarii dreptului dvs. de acces.
PhotobookPitesti.ro nu va vinde niciodata datele dumneavoastra personale.

4. Transferul Datelor cu Caracter Personal in strainatate
Pentru realizarea unuia sau mai multor scopuri din cele indicate mai sus, o parte sau toate datele dumneavoastra mentionate mai sus pot fi transferate catre tari din Uniunea Europeana si din afara Uniunii Europene/Zonei Economice Europene. Pentru lista completa a tarilor catre care se transfera datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la detaliile de contact de mai jos.
PhotobookPitesti.ro ia toate masurile necesare pentru a asigura ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt protejate in mod adecvat indiferent de locul in care sunt transferate.

Prin transmiterea datelor dvs. cu caracter personal catre PhotobookPitesti.ro acceptati (in masura in care un accord scris din partea dvs. este cerut de lege), ca datele dvs. cu caracter personal:
– sa fie incluse in baza de date PhotobookPitesti.ro si ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre PhotobookPitesti.ro, inclusiv afiliatii si colaboratorii sai pentru desfasurarea si/sau derularea activitatilor care se incadreaza in scopurile de prelucrare de mai sus.
– sa poate fi transferate de catre PhotobookPitesti.ro atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate, conform informatiilor de mai sus, pentru desfasurarea de catre acestea de activitati proprii legate de promovare si marketing si alte activitati conexe acestora.

5. Prin citirea prezentei Politici ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:
• de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, conform legii;
• de acces la datele dvs. cu caracter personal;
• de interventie asupra datelor dvs. cu caracter personal;
• de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
• de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile legii – in cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare;
• de a va adresa justitiei in cazul in care s-au constatat incalcari ale legislatiei in materie.

Va puteti exercita aceste drepturi trimitand un e-mail catre PhotobookPitesti.ro prin accesarea formularului de contact la adresa PhotobookPitesti.ro /contact sau ne puteti scrie la urmatoarea adresa de e-mail albumepitesti@gmail.com.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa de email la adresa albumepitesti@gmail.com, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
– o data pe an, sa vi se confirme conform legii, faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
– sa accesati si sa interveniti asupra datelor transmise;
– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara (cu exceptia prelucrarii de marketing direct, caz in care va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare)
– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Puteti sa va opuneti oricand si fara justificare, prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in scop de marketing direct, prin accesarea formularului de contact la adresa PhotobookPitesti.ro /contact sau ne puteti scrie la urmatoarea adresa de e-mail albumepitesti@gmail.com.

6. Prevederi speciale legate de minori
PhotobookPitesti.ro nu urmareste in activitatile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor. O atentie deosebita de acorda de catre PhotobookPitesti.ro pentru a se asigura ca orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza in conformitate cu cerintele legale si in cazuri strict determinate.
PhotobookPitesti.ro nu realizeaza activitati promotionale de marketing direct fata de minori.
Minorilor care nu au implinit varsta de 14 ani nu li se permite solicitarea de servicii sau orice comunicatii pe site-ul www.photobookpitesti.ro, ori participarea la concursuri sau campanii ale PhotobookPitesti.ro.

De asemenea, orice persoana care ne furnizeaza datele personale prin intermediul site-ului sau alte aplicatii sau dispozitive acoperite de aceasta Politica garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu.

Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai in conditiile legii, si avand in vedere cele de mai sus.

7. Durata prelucrarii datelor va fi determinata in general de momentul exercitarii dreptului dumneavoastra la opozitie, in conditiile legii si a Regulamentului (UE) 2016/679. Exceptie: Pentru datele declarate pe email in scopul facturarii, durata prelucrarii datelor in temeiul legal este pe perioada nedeterminata, ca regula, sau pana la exercitarea dreptului de opozitie din motive legitime. De asemenea, PhotobookPitesti.ro poate stoca datele cu caracter personal pe o astfel de durata mai indelungata, in scop probatoriu si de arhivare.

Totodata, stocarea datelor personale pentru o perioada mai indelungata de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, imbunatatirea serviciilor, administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata.

8. Alte informatii
Va rugam sa verificati la fiecare utilizare a website-ului nostru prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru a fi tot timpul informati in legatura cu aceasta.
La incheierea operatiunilor de prelucrare, datele inregistrate vor putea fi transferate, integral ori partial, oricarei alte persoane juridice cu respectarea legislatiei speciale in vigoare, in conditiile in care acestea vor fi folosite in scopuri similare cu cele prevazute in acest document.
Pentru inregistrarea eronata a datelor personale cauzata de softul de indexare a datelor, PhotobookPitesti.ro nu isi asuma nicio responsabilitate.

 

Va semnalam faptul ca niciun program de securizare a informatiilor nu este infailibil.
Ne-am luat masuri de precautie sa prevenim accesul neautorizat la datele personale furnizate. Din cauza acestor masuri de securitate s-ar putea sa va cerem informatii suplimentare de identificare atunci cand solicitati accesul la contul si/sau comanda dvs. De asemenea, PhotobookPitesti.ro a facut pasi importanti pentru a se asigura ca datele dvs personale nu sunt interceptate, accesate sau folosite de persoane neautorizate.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Politica privind modulele cookies”]

Site-ul www.photobookpitesti.ro poate colecta datele voastre automat, cum ar fi lungimea și ora vizitei, paginile vizitate, sistemul de operare şi adresa IP numai pentru trafic şi statistici – prin aplicații precum Google Analytics, responsabilitatea colectării datelor revenind acestei aplicații.
www.photobookpitesti.ro foloseste Google Analytics, serviciu oferit de Google Inc. care generează statistici detaliate despre traficul pe un site web şi sursele traficului, şi care măsoară conversiile şi vânzările. Google Analytics foloseşte “cookie-urile” stocate în computerul dumneavoastră pentru a ajuta la analiza modului cum utilizatorii folosesc site-ul.
Informaţiile generate de cookie-uri despre modul cum utilizaţi dumneavoastră site-ul, incluzând adresa dumneavoastră IP, vor fi anonimizate prin folosirea setărilor adecvate (funcţia“_anonymizelp()” sau echivalentă) şi transmise serverelor Google din Statele Unite. Pentru mai multe informaţii despre modul cum funcţionează anonimizarea IP,
vizitaţi https://support.google.com/analytics/answer/2763052
Google va folosi informaţia generată de cookie-uri în scopul evaluarii utilizării site-ului, compilând rapoarte despre activitatea pe blog şi furnizând aceste rapoarte în scopuri analitice.
Google poate transfera această informaţie unor terţi în cazul unei obligaţii statutare sau dacă acel terţ procesează date în numele Google. Google nu va combina sau asocia adresa voastră de IP cu alte date stocate la Google în niciun fel de circumstanţă.
Puteţi preveni sau opri instalarea şi stocarea de cookie-uri prin setările browserului, descărcând şi instalând în mod gratuit Opt-out Browser Add-on disponibil
la https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. În acest caz nu veţi putea folosi toate funcţiile siteului.
Prin folosirea site-ului www.photobookpitesti.ro sunteţi de acord cu procesarea oricăror date personale colectate de Google în privinţa voastră şi pentru scopurile descrise mai sus.

[/accordion-item] [/accordion]